Tarih: 12.09.2019 16:14

KIRKAĞAÇ’TA FIRAT TANIR RÜZGARI ESTİ

Facebook Twitter Linked-in

KIRKAĞAÇ - Kırkağaç’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında şarkıcı Fırat Tanır konser verdi.

Kırkağaç’ta düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, dün akşam Fırat Tanır konseri ile devam etti. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı kurtuluş programında , dün akşam Şair Eşref Stadyumu’nda sevilen şarkılarıyla Fırat Tanır sahne aldı. Tanır, mükemmel sahne performansı ve birbirinden güzel şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse’nin de katıldığı konserde yüzlerce Kırkağaçlı hep bir ağızdan sanatçının kendi bestesi olan Canım Türkiye’m şarkısını söyledi.

Ünlü müzisyen tanır Kırkağaç’ta ilk kez konser vermenin heyecanını yaşadığını dile getirdi. Tanır, Öncelikle sizlerle buluşmamıza vesile olan Kırkağaç  Belediye Başkanımız Yaşar İsmail Gedüz’e çok teşekkür ederim. Kalabalık ve çok eğlenceli bir konser oldu, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kırkağaç’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —