KIRKAĞAÇ - Hakkari´nin Dağlıca bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Kırkağaçlı Uzman Çavuş Uğur Uğurlu´nun acı haberi ilçeyi yasa boğdu. 
Kırkağaç 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve Alay Komutanlığı ekipleri, şehit Uzman Çavuş´un Manisa´nın Kırkağaç ilçesi Musalar Mahallesi´ndeki baba evine giderek acı haberi aileye verdi. Oğlunun şehit haberi üzerine anne Saltanat Uğurlu ve baba Murat Uğurlu sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri büyük üzüntüyü yaşayan anne, baba ve aile yakınlarına müdahale etti. Şehit Uzman Çavuş Uğur Uğurlu´nun babası Murat Uğurlu, oğlunun şehit olduğuna uzun süre inanamadı. Alay Komutanlığı ekipleri babayı sakinleştirmeye çalıştı. Sinir krizleri geçiren bazı aile fertleri ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ailesiyle 6 gün önce telefonla görüşen 28 yaşındaki şehit Uğur Uğurlu´nun bekar olduğu ve bir kız kardeşinin bulunduğu belirtildi. Şehit Uzman Çavuş Uğur Uğurlu´nun cenazesi yarın ikindi namazına müteakip merkez Karaosmanoğlu Camii´nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Öte yandan, seçim çalışmaları için Kırkağaç´ta bulunan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Binici ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de baba evine giderek taziyede bulundular.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 23.10.2015 09:48:57 978 0

Tarih: 23.10.2015 09:48
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00