Anahtar Kelimeler: Kırkağaç MASKİ modernleşiyor

MANİSA/KIRKAĞAÇ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesine bağlı Tevfikiye mahallesinde yapımı devam eden yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Çevik, Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına MASKİ Genel Müdürlüğü olarak eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, “Kırkağaç ilçesinin modern hale geleceğini” ifade etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, aşırı yağışlı havalarda meydana gelebilecek olası taşkınlara son vermek amacıyla Kırkağaç ilçesine bağlı Tevfikiye mahallesinde yürütülen yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan inceleme ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, İlçe Şefi Fahri Dinçer ve teknik personel eşlik etti. Kırkağaç İlçe Şefliğini de ziyaret eden Çevik, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

“Vatandaşlar rahat nefes alacak”

Yapılan inceleme ziyaretinde konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde Kırkağaç ilçemizi modern bir hale getirmek adına yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altyapıdan üst yapıya kadar birçok çalışmalar yürüttüğümüz Kırkağaç ilçemizde bugün de Tevfikiye mahallemizde yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz. Özellikle kış aylarında aşırı yağışlardan etkilenmemesi adına mahallemizde yaklaşık 600 metrelik hat yenileme çalışması yürütmekteyiz. İnşallah kısa süre içerisinde bitecek olan çalışmamız ile mahalle sakinleri rahat nefes alacaklar” dedi.

“Mahalleli çalışmalardan memnun”

Tevfikiye Mahalle Muhtarı Mesut Ergüven, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan mahalleli olarak çok memnun olduklarını ifade ederek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Ne zaman sorunumuz olsa en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Özellikle kış aylarında yağmursuyu hattında bir takım sıkıntılar yaşıyorduk. Sağ olsun ekiplerimizin özverili çalışmaları ile sorunumuz kökten çözülüyor. Ben başta Cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğün değil adeta sınav

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.04.2022 10:05:00 794 0

Tarih: 24.04.2022 10:05 Güncelleme: 24.04.2022 10:05
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri
5.08.2025 17:41:00