KIRKAĞAÇ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette mahalleye hizmet veren ve başarılı bir şekilde işletilen atıksu arıtma tesisi de ziyaret edildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 1.088 mahalleye eşit hizmet ulaştırıyor. Bu mahallelerden biri olan Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesini MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Mahalle Muhtarı İdris Kat ziyaret edilerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Atıksu arıtma tesisi de gezildi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, hem Kırkağaç’ın hem de Karakurt Mahallesinin evsel nitelikli atıksu kirliliğinden korunması için büyük öneme sahip atıksu arıtma tesisini başarılı bir şekilde işlettiklerini belirterek, “Daha temiz bir Gediz ve Bakırçay için dur darak bilmeden çalışıyoruz. İlimizin Büyükşehir Belediyesi statüsü kazanmasıyla birlikte MASKİ’den önce çalıştırılamayan atıksu arıtma tesisini faaliyete almıştık. O günden beri kesintisiz ve başarılı bir şekilde tesisimizi çalıştırıyoruz. Bir tesisi sadece inşa etmek yetmiyor. Aynı zamanda işletim sürecinin de kusursuz bir şekilde ilerlemesi gerekiyor. Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı İdris Kat da, “MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Atıksu arıtma tesisimiz çok iyi çalışıyor. Tesisimizi ne zaman ziyaret etsek hiç koku olmuyor. Bu da tesisin ne kadar doğru çalıştırıldığını gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 29.08.2022 16:15:00 919 0

Tarih: 29.08.2022 16:15
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00