Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ KANSERLE MÜCADELEYE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ KANSERLE MÜCADELEYE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kırkağaç Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik yapılan kanser tarama çalışmaları için araç desteği ile desteği sürüyor.

KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik yapılan kanser tarama çalışmaları için araç desteği ile desteği sürüyor. 
Geçtiğimiz günlerde kanserle mücadelede ve erken teşhis ile ilgili farkındalık oluşturmak için başlanan proje için Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürü Dr. Anıl Şengel arasında protokol imzalanmıştı. Proje kapsamında, Belediyenin tahsis ettiği araç ile her Çarşamba günü saat 09:00’da ilgili Aile Sağlığı Merkezlerinden alınan hanımlar tarama testleri için Soma ve Akhisar Devlet Hastanelerine götürülmektedir. 
Bugün de İlyaslar Mahallesinde yaşayan hanımlar Kırkağaç Belediyesi tarafından sağlanan araç ile Soma Devlet Hastanesine götürüldü. 
Hanımlar sağlık için yapılan çalışmalardan dolayı Kırkağaç Belediyesi ve Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti. 
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz proje ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kanserle mücadelede farkındalık oluşturmak için Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir protokol imzalamıştık. Protokol kapsamında İlçemizde erken teşhis tarama muayenesi yaptırmak isteyen hanımlarımız Çarşamba günleri bu hizmetten faydalanabilirler"



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor