KIRKAĞAÇ - Kırkağaç ilçesinde bu yıl 2. düzenlenen Kavun Festivali renkli görüntülere sahne olurken, Kırkağaç kavunu da tanıtıldı.
Kırkağaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kavun Festivali düzenlendi. Kırkağaç kavununun tanıtılması amacıyla düzenlenen festivalde 1.5 ton kavun dağıtıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Kırkağaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Buruş, "15 Ağustos´tan önce satılan kavunlar kesinlikle Kırkağaç kavunu değildir. Bizlerde bu vesileyle Kırkağaç´ımızın kavununu tanıtmak ve gerçek bir Kırkağaç kavunu ikram etmek için her yıl derneğimizde ?Kırkağaç Kavunu? günü düzenliyor ve bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz? dedi. Başkan Buruş´un ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, ?Kavunumuzu aslında Manisa´da tanımayan yoktur. Derneğimiz Kırkağaç Kavunu etkinliğinin bu yıl 2.sini düzenliyor. Bu teknoloji çağında, barkodun üzerine hangi üreticiye ait olduğu Kırkağaç´ın neresinde üretildiğine ait birer bilgide yer almakta. Böylece sahte Kırkağaç kavununun da önüne geçiyoruz? diye konuştu. Etkinlik Şair Hakan Demir ve THM Sanatçısı Kelozan´ın konseri ile son buldu.
Festivale AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Gördesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin, Demircililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Ülker ile çok sayıda davetli katıldı.



İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.09.2017 16:07:43 770 0
Tarih: 17.09.2017 16:07 Güncelleme: 17.09.2017 16:07
Haberi Sesli Oku