KONSER - Antalya´nın Kumluca ilçesinde bu yıl 18´incisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinde sanatçı Kıraç konser verdi. 
Ünlü sanatçı Kıraç, Kumluca´da bu yıl 18´incisi gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinde, Karatepe Stadyumunda konser verdi. Konser öncesi sahne alan şovmen Ersin, yaklaşık bir saat boyunca stadı dolduran vatandaşları eğlendirdi.
Sanatçı Kıraç´tan önce stadı dolduran vatandaşlara konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu yıl 18´incisini düzenledikleri Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin güzelliklerle devam ettiğini söyledi. Konuşmanın ardından Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Sevindi ve Finike Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin tarafından festival tertip komitesi üyelerine ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından ise Kıraç konserinin sponsorları iş adamlarına plaket verildi.
Daha sonra stadyumu dolduran hayranlarının tezahüratlarıyla sahneye çıkan sanatçı Kıraç, yaklaşık iki saat süreyle seslendirdiği eserleriyle dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. Zaman zaman şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren sanatçı Kıraç´a konser sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından Yörük kültürünün simgesi poşu bağlandı ve domates ikram edildi.
Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya´nın elinden domateslerin tadına bakan Sanatçı Kıraç, domateslerin tadının çok güzel olduğunu belirterek, Kumluca´da ayrılırken yanında domates götürmek istediğini söyledi.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 28.04.2017 12:30:26 640 0
Tarih: 28.04.2017 12:30 Güncelleme: 28.04.2017 12:30
Haberi Sesli Oku