SARUHANLI - Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi'' etkinliği kapsamında, Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği, sektörün önde gelen temsilcileri ve gönüllülere ev sahipliği yaptı.

Kınık’ta hayata geçirilen tarımsal hamleler, uluslarası alanda yoğun ilgi görüyor ve ses getiriyor. “Gönüllü Son Hasat Yayım Projesi'' kapsamında, İzmir' de hasat ve hasat sonrası kayıpların engellenmesi, tarlada kalan meyve ve sebzelerin sahiplerine ulaştırılmasını amaçlayan gönüllüler Kınık’ta bir araya geldi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in yanı sıra, Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği  temsilcileri, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Oktay Darcan, Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ruhşan Özdemir Çiftçi, Kınık İlçe Tarım Müdürü Yıldırım Kavlak’ın bulunduğu heyete, gönüllüler eşlik etti.

Birlikte israfı önlemek, çiftçiye destek olmak ve farkındalık oluşturmak için bir araya gelen gönüllüler, sevgi ve toplumsal dayanışmaya dikkat çekti. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün sıkıntıların üstesinden gelineceği vurgulandı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer,  ilçeye yapılan tarımsal yatırımların meyvesini her geçen gün aldıklarını belirterek  “İlçemiz artık, İzmirimiz, yatırımcılarımız ve uluslar arası muhataplarımızla aradaki mesafeyi her anlamda kapatmıştır. Yapılan yatırımlar ve hamleler sayesinde, başta ilçemizdeki üreticilerimiz olmak üzere bölge halkımız emeğinin karşılığını alacak ve hak ettiği yerde olacaktır.”

Ayrıca katılımcılara teşekkürlerini ileten Başkan Doğruer, “her alanda ilçemizi ve bölgemizi anlatmaya devam edeceğiz. El birliğiyle bölgemizi kalkındırmak için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.



Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 3.08.2021 06:10:00 987 0
Tarih: 03.08.2021 06:10 Güncelleme: 03.08.2021 06:10
Haberi Sesli Oku