Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYONASI NEFES KESTİ

SARUHANLI - Gençlik ve Spor Bakanlığı Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası, hafta sonu 200 sporcunun katılımıyla Menemen Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Fair-Play içinde geçen şampiyonada Menemen Belediye Spor Kulübü sporcuları 4 birincilik, 4 ikincilik ve 1 de üçüncülük elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası,  Menemen Belediyesi’nin destekleriyle Gölpark’taki Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. İki gün süren şampiyonaya yıldızlar kategorisinde 170 sporcu, büyükler K-1 kategorisinde 26 ve genç K-1 kategorisinde ise 4 sporcu olmak üzere toplam 200 sporcu katıldı.

Büyük mücadelelerin sahne olduğu şampiyonaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Kıckboks İzmir İl Temsilcisi İhsan Akgün, Menemen Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı.

Menemen Belediye Spor Kulübü sporcuları, kıran kırana geçen şampiyonayı 4 birincilik, 4 ikincilik bir de üçüncülükle tamamladı.

PEHLİVAN: SPORUN KAYBEDENİ YOKTUR

Şampiyonada konuşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitiminin yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlerde, sportif etkinliklerde yer almasını, sosyal bireyler olmasını çok önemsiyoruz. Bu bilinçle, Menemen Belediyesi olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için 11 branşta spor kursu açtık. Alanında uzman öğreticilerimizle Tük sporuna yetenekli ve nitelikli gençler kazandırmayı amaçlıyoruz. Biliyorsunuz ki spor alanında önemli bir mesafe kat ettiğimizi Tokyo 2020 olimpiyatlarında gösterdik. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle ilçemize değer katacak her projenin her zaman destekçisiyiz. Ben sporun kaybedeni yoktur görüşündeyim. Turnuvaya katılan, emek veren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.  

KESİCİ: BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ

         Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar boks müsabakalarında ülkemize altın madalya getiren Busenaz Sürmeneli’nin “Bir ölürüz, bin diriliriz” sözlerini hatırlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise, “Milli sporcularımız ülkemizi Tokyo’da çok iyi temsil etti. Bizim geçlerimize güvenimiz sonsuz. Hep birlikte Türk sporunu daha iyi yerlere taşımak için durmadan çalışacağız” diye konuştu.

         Spor İl Müdürü Eskici, spora ve sporculara desteklerinden dolayı Başkan Vekili Pehlivan’a plaket takdim etti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.08.2021 08:09:00 0
Tarih: 10.08.2021 08:09 Güncelleme: 10.08.2021 08:09
Haberi Sesli Oku