Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10222,68%0,63
  • DOLAR

    32,19% 0,10
  • EURO

    35,06% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2458,67% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40

Kibariye Alaşehirlileri Coşturdu

Kibariye Alaşehirlileri Coşturdu

Alaşehir 4. Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk çıktığı sahnede sevenlerini coşturdu.

ALAŞEHİR - Alaşehir 4. Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk çıktığı sahnede sevenlerini coşturdu. Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Kibariye, 'Annem' şarkısını ilk kez söyleyemedi. "Hayat devam ediyor" diyen Kibariye seslendiği şarkılarıyla Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı

Geçen hafta annesi Makbule Tokmak'ı kaybettikten sonra ilk kez Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Kibariye kendisiyle özdeşleşen 'Annem' şarkısını söyleyemedi. "Hayat devam ediyor" diyen Kibariye seslendiği şarkılarıyla Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Alaşehir 4. Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk çıktığı sahnede sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 15 bin kişi kapasiteli Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında verilen konserde meydana sığmayan vatandaşlar Kibariye'yi dinleyebilmek için cadde ve sokaklara akın etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor