Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Kepeneklinin İçme Suyu Deposu Daha Sağlıklı ve Verimli

Kepeneklinin İçme Suyu Deposu Daha Sağlıklı ve Verimli

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesinde içme suyu deposunun bakım onarımını yaparak hanelere daha verimli daha temiz ve kesintisiz su ulaşmasını sağladı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesinde içme suyu deposunun bakım onarımını yaparak hanelere daha verimli daha temiz ve kesintisiz su ulaşmasını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarının bakım onarımını yaparak vatandaşlara temin edilen suyun kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım onarım çalışması tamamlandı. Deponun fayans döşemeleri ve yalıtım sisteminin yapılmasıyla kayıp kaçakların önüne geçildi. Depoda boya badana işlemleri de yapılarak manevra odası yenilendi.

“Cengiz Başkanın elini attığı yer güzelleşiyor”

Kepenekli Mahalle Muhtarı Mehmet Çulha, “Mahallemizde bulunan içme suyu depomuz 1985 yıllarında yenileme çalışması yapılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Elini attığı her yeri güzelleştirdi. Özellikle içme suyu konusunda bir takım sıkıntılarımız vardı. MASKİ ekipleri depomuzu baştan aşağıya yenileyerek sağlıklı bir hale getirdi. Ben mahallem ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor