Tarih: 19.02.2015 17:53

Kemiklidere İlkokulu Anasınıfına UNICEF'den Kırtasiye Yardımı

Facebook Twitter Linked-in

KEMİKLİDERE - UNICEF her yıl Doğu ve Güney Doğu Bölgelerinde eğitim gören öğrencilere yardım yaparken, bu yıl Soma maden kazasından dolayı Batı Bölgelerinde geri kalmış, ya da kırsal Ana sınıfı öğrencilerine yardım yapma kararı kapsamında Kemiklidere okuluna da yardım elini uzattı.

Bu yardım Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz'ın nezaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından Kemiklidere İlkokulu Ana sınıfı öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiye ve temizlik malzemesi olarak dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çocuk Başına 25 TL ile Bir Çocuk Okul Öncesi Eğitimde Bağış Kampanyası" kapsamında Unicef ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında porotokol imzalandı.  Bu kapsamda anasınıfı öğrencilerine sağlık, temizlik, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesi için Kemiklidere Mahallesi İlkokulu Anasınıfında eğitim gören 13 öğrenciye 12 ay üzerinden 25 lira olmak üzere toplam 3 bin 900 lira nakdi yardım yapıldı. UNICEF yetkililerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —