SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, 8,5 Milyon TL’lik yatırımla Saruhanlı’nın Kemiklidere Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümünü tamamladı. 12 kilometre kanalizasyon, 8 kilometre de içme suyu hattı döşenen mahallede 50 bin metrekare üstyapı işi de bitti. Kemiklidere daha yaşanılabilir, modern bir mahalle oldu. Mahalle muhtarı Ercan Çetin, “Mahallemizdeki altyapı ve üstyapı çalışmaları ile sıkıntılarımız çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederim” dedi.   

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yerleşim yerlerini sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın Kemiklidere Mahallesinde 12 kilometre kanalizasyon, 8 kilometre içme suyu döşeme çalışması ile 50 bin metrekarelik üstyapı çalışması tamamlandı. Yeni nesil uzaktan okumalı sayaçlar ve muhafaza kutularının da montajı yapılan mahallede vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunuldu. Mahalleye ayrıca, 200 tonluk içme suyu deposu da kazandırıldı. Mahalle sakinleri çalışmalardan önce yolların tozdan çamurdan geçilmediğini belirterek, yapılan yatırımın büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Mahallede yaşayan vatandaşlar da konuyla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

“Mahallemiz yeni görünümüyle güzel oldu”

Mahalle muhtarı Ercan Çetin, “Altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılmadan önce yollarımız tozdan çamurdan geçilmiyordu. İçme suyumuz, kanalizasyonumuz değişti. Üstyapıda parke taşları döşendi. Ana caddemize ışıklandırma yapıldı. Mahallemiz, yeni bir görüntüye kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

“Yaşanılan sorunlar çözüme kavuştu”

Mahalle sakini Saki Aykan, “Mahallemizde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Bu yatırımlardan önce vatandaşlarımız birçok konuda sıkıntı yaşıyordu. İçme suyu ve kanalizasyon sorununun çözüme kavuşmasından dolayı ayrı bir mutluluk içerisindeyiz. Önemli ve güzel bir hizmet oldu” dedi.  

“Cengiz Başkanla mahallemize güzel yatırım yapıldı”

Mahalle sakini Ahmet Akdeniz, “Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemizin altyapısı çok güzel bir şekilde yapıldı. Üstyapı da yapıldıktan sonra artık tozdan çamurdan etkilenmeyeceğiz. Hizmetlerden dolayı emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Sokaklarımız güzel oldu”

Mahalle sakini Emine Akdeniz, “Mahallemiz toz toprak içindeydi. Sokaklarımıza döşenen kilit parkeler ile bu sorun da çözüldü. İçme suyu sağlıklı hale geldi. Güzel oldu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.06.2022 08:47:00 654 0

Tarih: 20.06.2022 08:47

Haberi Sesli Oku