Anahtar Kelimeler: 0

KEMİKLİDERE MUHTARI GÖREVE BAŞLADI

 

KEMİKLİDERE - Saruhanlı İlçesine bağlı Kemiklidere köyünde 3 Haziran’da yapılan ara seçimde köy muhtarlığına seçilen Ercan Çetin, mazbatasını alarak görevine başladı.

 

Evli ve 3 çocuk babası olan 52 yaşındaki Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağını ifade etti.

 

Köyün sorun ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışacağını dile getiren Çetin, “İlk önce köyümüzde yarım kalan hizmetleri tamamlayacağım. Daha sonra kendi projelerimi hayata geçireceğim. Bu anlamda Kemiklidere’ye en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağım” dedi.

 

Kemiklidere köyünde geçen yıl görevinden istifa eden Muhtar Yıldız Başağıl’ın yerine yeni muhtar seçilmesi için köylüler 3 Haziran’da sandık başına gitmişti.

 

615 seçmenin oy kullandığı seçimde Muhtarlık görevini bir yıldır vekaleten yürüten aday Bahri Bayrak’ın 289, Ercan Çetin’in ise 292 oy aldığı belirlenmişti.

 

Seçimi 3 oy farkla kaybeden Bahri Bayrak, Ercan Çetin’e ait bazı oyların geçersiz sayılacağı yerde, geçerli sayıldığını iddia ederek, oyların yeniden sayılması için İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe vermiş, oyların yeniden sayılması sonucu Ercan Çetin’in 288, Bahri Bayrak’ın 285 oy aldığı tespit edilmişti.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.06.2012 19:03:51 1158 0
Tarih: 14.06.2012 19:03 Güncelleme: 14.06.2012 19:03
Haberi Sesli Oku