SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Salihli ilçesine bağlı Kemerdamları Mahallesindeki altyapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 11 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme ve 12 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında il genelindeki altyapı dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli ilçesine bağlı Kemerdamları Mahallesi’nde 11 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme ve 12 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından 35 bin metrekarelik kilit parke döşeme işine başlanacak. MASKİ tarafından Kemerdamları Mahallesine 9,5 Milyon TL bedelinde altyapı ve üstyapı yatırımı yapılmış olacak.

“Mahallemiz çok güzel olacak”
MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kaçar ile birlikte çalışmaları inceleyen mahalle muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Mahallemizde uzun yıllardır süregelen bir altyapı sorunu vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün bu konuda bizlere söz verdi ve şimdi sağ olsun yerine getiriyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından hiçbir sorunumuz kalmayacak, mahallemiz çok güzel olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, iyi ki varsınız” diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 27.09.2022 12:00:00 4066 0
Tarih: 27.09.2022 12:00 Güncelleme: 27.09.2022 12:00
Haberi Sesli Oku