SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşümü kapsamında yer teslimlerini yaptığı mahallelerden biri olan Salihli‘nin Kemerdamları Mahallesinde altyapı imalatlarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de çalışmaları yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda kırsal mahallelerde önemli projelere hayat verdiklerini söyledi. Daire Başkanı Emir, mahallede 9,5 milyon TL yatırımla 23 kilometre altyapı, 56 bin metrekare de üstyapı işi yapacaklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, altyapı dönüşümü noktasında imalatlara başlanan Salihli’nin Kemerdamları Mahallesini ziyaret etti. Emir’e, Salihli MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici, yüklenici firma temsilcileri ve teknik personel eşlik etti. Mahallede 11 kilometre kanalizasyon hattı imalatına başlandı. Kısa bir süre içerisinde 12 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işine başlanacak olan mahallede 56 bin metrekare üstyapı çalışmasına da imza atılacak. Mahallede ayrıca 1 foseptik kuyusu imalatı yapılacak. Mahallede toplamda 9,5 milyon TL’lik yatırıma hayat verilecek.

Kemerdamları’na 9,5 Milyon TL’lik yatırım yapılacak

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Salihli ilçemize bağlı Kemerdamları Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hatları imalatına başladık. Mahallemizde 11 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre de içme suyu hattı imalatı yapılacak. 1 adet de foseptik imalatı yapmamızın ardından 56 bin metrekare de üstyapı çalışması ile mahallemizi altıyla üstüyle yenileceğiz. Yatırımımızın bedeli 9,5 milyon TL. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“İyi ki Cengiz Başkanımız var”

Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, çalışmaların başladığını ve hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Muhtar Ayyıldız, “Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemiz çok büyük ve çok güzel bir hizmet alıyor. İyi ki Cengiz Başkanımız var. Ben de bu dönemde Muhtarlık görevini yaptığım için çok gururluyum. Çalışmalar tamamlandıktan sonra modern bir altyapıya ve temiz bir çevreye kavuşacağız. Biz Kemerdamları mahallesi sakinleri olarak Cengiz Başkanımızı çok seviyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Başkanımızı mahallemizde misafir etmek istiyoruz. Yapılan bu çalışmadan dolayı Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.11.2021 09:21:00 867 0
Tarih: 29.11.2021 09:21 Güncelleme: 29.11.2021 09:21
Haberi Sesli Oku