Keli Muhtarı Alim Teker, “Büyükşehir ve MASKİ’nin Çalışmalarından Çok Memnunum”

SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü,  Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde içme suyu şebeke hattında deplase çalışması gerçekleştirerek, bölgedeki hanelere daha sağlıklı, kaliteli ve verimli içme suyu sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç olunan noktalarda altyapı çalışmalarını gerçekleştirerek, daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde içme suyu şebeke hattının bir bölümünde yön değiştirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar da yerinde takip etti. Kısa sürede tamamlanan çalışma ile bölgedeki hanelere daha sağlıklı, kaliteli ve verimli içme suyu sağlandı.

“Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin”

Keli mahalle muhtarı Alim Teker, “Mahallemizdeki içme suyu hattının belli bir kısmında yön değiştirme çalışması yapıldı. Çalışma sonucunda bölgeye daha sağlıklı, hijyenik ve kaliteli içme suyu geldi. MASKİ ekipleri vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için elinden geleni yapıyor. Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından çok memnunum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 3.02.2023 11:27:00 709 0
Tarih: 03.02.2023 11:27 Güncelleme: 03.02.2023 11:27
Haberi Sesli Oku