MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre Keçiliköy Mahallesi´ndeki derede başlattığı temizlik çalışmalarıyla daha temiz bir çevre inşa ederek, olası taşkınlara karşı da önlem alıyor.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, başlattığı dere temizlik hamlelerini sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı´nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Merkez Yunusemre ilçesinde bulunan Keçiliköy Mahallesi´nde yer alan sulu derede temizlik çalışmaları başladı. Bin metre uzunluğundaki derede temizlik çalışmaları büyük bir hızla ilerlerken, mahalle de bu sayede kış mevsimine hazırlanmış oluyor. Mahallede ikamet eden vatandaşlar, yapılan çalışmalarla olası yağışlarda herhangi bir sıkıntıya maruz kalmayacak.

?Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz?        

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 17 ilçede süratle ilerleyen dere temizlik ve ıslah çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başaran, ?Ekiplerimiz ve kullandığımız araçlarla hızlı bir şekilde derelerimizi temizleyerek, vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşaması ve olası dere taşkınlarını önlemek için uğraş veriyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımız tarafından yürütülen bu çalışmalar artarak devam edecek. Mahallelerimizden başlayarak tüm ilimizi kapsayacak olan çalışmalarımızla Manisa´lı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz? dedi.  



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.10.2016 08:21:34 556 0
Tarih: 19.10.2016 08:21 Güncelleme: 19.10.2016 08:21
Haberi Sesli Oku