SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Engelliler Haftası” kapsamında Bircan özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Kaymakam Kanyılmaz'ın ziyaretine, İlç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe müdürü Sertan Demirel ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek katıldı.

Kaymakam Kanyılmaz, Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kendileriyle tek tek ilgilendi.

Kaymakam Kanyılmaz, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Bu tür özel eğitim merkezlerinin topluma en büyük faydalarından birinin bu çocukların topluma kazandırılması olacağını belirterek, "Sevgi ve dayanışmayla çoğu sorunun üstesinden geleceğimize inanıyor, engelli öğrencilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Kaymakam Kanyılmaz sözlerine şunları da ekledi; Engelliliğin bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutu ile herkesi ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Bir insanın engelli olması, onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olmasına bir engel teşkil etmemektedir. Elbette sıkıntı ve zorluklar olacaktır ancak her şeye rağmen yaşama sevinci hiçbir şekilde kaybedilmemelidir.”



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 14.05.2015 16:01:55 0
Tarih: 14.05.2015 16:01 Güncelleme: 14.05.2015 16:01
Haberi Sesli Oku