Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,08% 0,21
  • EURO

    38,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2845,78% 0,60
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00

Kaymakam Kanyılmaz Mahalle Muhtarlarıyla toplantı yaptı

Kaymakam Kanyılmaz Mahalle Muhtarlarıyla toplantı yaptı

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, ilçeye bağlı 50 mahalle muhtarıyla Saruhanlı Mahallelerde ki asayişle ilgili toplantı düzenledi.

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, ilçeye bağlı 50 mahalle muhtarıyla Saruhanlı Mahallelerde ki asayişle ilgili toplantı düzenledi.

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerinde ki Kafe Sultaniye’de gerçekleşen toplantıya İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş ve İlçe Emniyet Müdür vekili Muzaffer Ay Katıldı.   

Toplantıda, İlçe genelinde meydana gelebilecek asayişe müessir fiillerin engellenmesi. Terör amaçlı yapılabilecek eylemlere yönelik tedbirlerin alınması. Meydana gelen olaylar sonrasında suça karışan şüphelilerin yakalanması ve delillerin ortaya çıkarılması amacıyla, İlçede ki işyeri sahiplerinin güvenlik kamerası takmaları gerektiğinin önemini vurgulayarak, bu hususta kolluk kuvvetleri tarafından çalışma yapılması ve esnaf ile işletme sahiplerinin bilinçlendirilmesi görüşüldü.

Muhtarlara Kanun ve Yönetmeliklere aykırı hiçbir işlem yapmamaları konusunda uyarıda bulunan Kaymakam Kanyılmaz, yaptıkları takdirde hem adli hem de idari yaptırımların bulunduğunu belirterek, muhtarların mahallelerinde oturan vatandaşları bilip tanımaları, mahallede oturmadığını bildikleri ve şüphelendikleri şahısları güvenlik güçlerine derhal bildirmeleri gerektiğini, muhtarlardan vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını çekinmeden ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek, takip etmelerini, dile getirdi.

İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş ise  

İlçede uyuşturucu üreten ve yetiştiren şüpheli kişilerin muhtarlarca kolluk kuvvetlerine ihbar edilmesi gerektiğini belirterek; Evden hırsızlık, hayvan hırsızlığı, araç hırsızlığı ve trafo hırsızlığı konularında muhtarların vatandaşları bilinçlendirmesi ile hırsızlıkların önüne geçilmesi için mahallelerinde gördükleri ve şüphelendikleri yabancı şahısları derhal kolluk kuvvetlerine bildirmeleri gerektiğini söyledi.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, toplantıya son verdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor