SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, bayram süresince vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için İlçe Emniyet Trafik ekipleri ve Jandarmaya ait kontrol noktasında trafik uygulamasına katıldı. 
SAruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, 4,5 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi İlçe Jandarma Komutanlığına ve İlçe Emniyet Trafik ekiplerine bağlı ekiplerin Mezarlık önünde  kontrol noktasında yaptığı trafik uygulamasını denetledi.

İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Coşkun Kökçe, uygulamaya katılan ekiplerden çalışmalar ve yapılan uygulamalar hakkında bilgi alan Kaymakam Yalınalp, görevli ekipleri işlem gerektiren hususlar üzerinde titizlikle durmalarını istedi. 
BAYRAM ÖNÜ SÜRÜCÜLER UYARILDI
Bayram tatili süresince yolculuk yapacak sürücülerin de uyarılmasını isteyen Kaymakam Yalınalp, sürücülerin huzur ve güven içinde sevdiklerine ulaşabilmeleri için trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. 
Trafik kontrol ve denetimleri ile ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Yalınalp, “Yarın itibariyle 4,5 günlük bayram tatiline girmek üzereyiz. Vatandaşlarımızın huzur içinde güvenli yolculuk yapabilmeleri için ilçemizde trafik uygulamasını ve alınması gereken önlemleri artırdık. Vatandaşlarımıza sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Emniyet kemerinin önemine değinen Kaymakam Yalınalp, “Emniyet kemeri hayat kurtarır. Sürücülerimiz mutlaka emniyet kemerini taksın. Yorgun yola çıkmasın ve kesinlikle hız yapmasınlar. Bayramlarını zehir etmemek için trafik kurallarına riayet etsinler" diye konuştu. 

 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.08.2019 16:20:00 844 0

Tarih: 10.08.2019 16:20
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00