Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9685,49%1,73
  • DOLAR

    33,91% 0,14
  • EURO

    37,68% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2822,47% 0,47
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

Kaymakam Acar’dan Yangınlara karşı uyarı

Kaymakam Acar’dan Yangınlara karşı uyarı

Orman Yangınlarına Dikkat

Kaymakam Acar’dan Yangınlara karşı uyarı

Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Son zamanlarda orman yangını olaylarında artış yaşanmakta ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle orman yangını riskinin arttığına dikkat çekti.

“Ormanlarımızı korumak ve yangınları önlemek amacıyla tüm vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması büyük önem taşımaktadır.” diyen Kaymakam Acar, “Özellikle yangın riski yüksek alanlarda ormanlık alanlara girilmesi, buralarda konaklanması ve ateş yakılması başta olmak üzere kısıtlamalara gidilmiş olup vatandaşlarımızın anız ve çöp yakmaması, çiftçilerimizin tarla ve bahçelerinde çalışırken herhangi bir ateş kaynağı kullanmamaya özen göstermesi, yangın riski oluşturabilecek tarımsal faaliyetlerden uzak durulması ve yangınları önlemek için alınan yasak ve kurallara riayet edilmesi gerekmektedir.” Şeklinde konuştu.

-Ormanlarımızı korumak hepimizin görevidir-

Kaymakam Acar, “Alacağımız basit önlemlerle doğal güzelliklerimizi gelecek nesillere aktarabiliriz. Özellikle ormanlık alanlarda duman veya yangın belirtisi görüldüğünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu yetkililere bildiriniz.

Hep birlikte hareket ederek orman yangınlarına karşı duyarlı ve tedbirli olalım.

Saruhanlı Kaymakamlığı olarak tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor, göstereceğiniz hassasiyet için Saruhanlılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi..



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor