Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10723,97%-0,41
  • DOLAR

    32,92% 0,18
  • EURO

    35,33% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2467,50% -0,07
  • Ç. ALTIN

    3992,64% 0,15

Kaymakam Özcan´dan Ev Ziyaretleri

Kaymakam Özcan´dan Ev Ziyaretleri

Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Dilek Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Dilek Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Özcan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Huri Uslu ile birlikte, Vakıf kanalıyla ihtiyaçları karşılanan vatandaşlarla evlerinde görüştü.

Zor durumdaki vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Özcan, olanaklar ölçüsünde her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret sonrası Kardelen Gazetesi muhabirine açıklama yapan Kaymakam Özcan, ?Devletimizin şefkat elini hiçbir zaman vatandaşlarımızın üzerinden eksik etmiyoruz. Bulduğum her fırsatta hasta, engelli ve dar gelirli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı dinleme fırsatı buluyor ve onlarla daha yakından ilgileniyoruz. Bu vesile ile hayatın zorluklarıyla tanışan ve zor şartlar altında hayata tutunan bu insanlarımız bütün bunlara rağmen hala hayata pozitif düşünce ile bakarak tüm insanlığa örnek davranış sergilediklerini gözlemliyoruz. İşte bizim üzerimize düşen ise bu vatandaşlarımızın yükünü hafifletmek ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmek olacaktır. Yeni uygulamalarla birlikte sosyal devlet hizmetlerimiz her geçen gün genişliyor.? Dedi.

Devlet imkânlarıyla daha yaşanabilir bir ortam sunduklarını belirten Özcan, ev ziyaretlerini sürekli yapacaklarını ve vatandaşlarla iç içe olmaya gayret edeceğini dile getirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor