Tarih: 14.08.2013 13:31

Kaymakam Otcu Saruhanlı’dan Ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Vali Yardımcılığı’na atanan Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe halkıyla vedalaşarak Saruhanlı’dan ayrıldı.

Sabah saatlerinde makamına gelen Kaymakam Otcu, bir süre burada kaldıktan sonra Hükümet konağı binasının bahçesine indi.

Otcu, burada toplanan hakim ve savcılar, askeri erkan, siyasiler, daire amirleri, kamu çalışanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkıyla vedalaştı.

Kaymakam Otcu, veda töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada 1 Eylül 2008 tarihinde başladığı Saruhanlı Kaymakamlığı görevinden 14 Ağustos 2013 tarihi itibarı ile ayrıldığını belirtti.

Görev süresi içerisinde vatandaşların hızlı, etkin ve memnun bir şekilde kamu hizmeti alabilmesi için yasalarla verilmiş görevleri hukuk ve vicdan çerçevesinde ve en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

“Bu görevi yaparken birlikte olduğum çalışma arkadaşlarıma, seçilmiş temsilcilerimize, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakârca koşturan basınımızın değerli mensuplarına, Saruhanlılı hemşerilerime, bize gönül veren ve dua eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Saruhanlılı hemşerilerime arz-ı veda ederken, her şeyin gönlünüzce olması temennisiyle sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”

Otcu, daha sonra aracına binerek ilçeden ayrıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —