Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

Kaymakam Otcu Gazilerle Buluştu

Kaymakam Otcu Gazilerle Buluştu

SARUHANLI - Kaymakam Otcu, "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla İlçedeki Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu Gazileriyle Hükümet Konağı'nın bahçesinde bir araya geldi.

KAYMAKAM OTCU GAZİLERLE BULUŞTU

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, şehit ve gazilerin Türk milletinin gönlünde ebediyen yaşacağını ifade etti.

 

Kaymakam Otcu, “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla İlçedeki Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu Gazileriyle Hükümet Konağı’nın bahçesinde bir araya geldi.

 

Burada Gazi ve gazi aileleriyle sohbet eden Otcu, Birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın en değerli simgeleri olan Şehit ve Gazilerin Devletimizin varlığının güvencesi ve sembolü olduklarını dile getirdi.

 

“Gaziler ve Aziz Şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin bütün kurum-kuruluşları ve imkânları onların yanında ve hizmetindedir” diyen Otcu, şunları kaydetti;

 

“Ülkenin birliği ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna gösterdikleri büyük cesaret ve fedakârlık sonucu Şehit veya Gazi olmuş aziz kahramanlarımızı bu millet asla unutmayacak ve daima minnetle anacaktır.

 

Başta Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve hayatini kaybetmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; bütün Gazilerimize aileleri ile birlikte ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor