SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı İlçe genelinde eğitim veren lise ve ortaokul müdürleri ile toplantı düzenledi.

Ticaret Meslek Lisesi Toplantı salonunda gerçekleşen toplantının gündemi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılından öğrencilere yönelik okullarda gerçekleştirilecek olan destekleme ve yetiştirme kursları oluşturdu.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Şube Müdürü Murat Kaya ile Lise ve Ortaokul Müdürleri katıldı.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kaya 2016-2017 Eğitim Öğretim yılından öğrencilere yönelik okullarda gerçekleştirilecek olan destekleme ve yetiştirme kursları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. 

Kaya sunumunda şu bilgileri verdi; ?İlçede Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçede bulunan 5 Lisede 106, 18 Ortaokulda 459 toplamda ise 23 kurs merkezinde 565 adet destekleme ve yetiştirme ve destekleme kursu açıldı.?

-Katılım Memnuniyet Verici-

Toplantının ardından okullarda incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, öğretmen ve öğrencilerle görüşerek öğrencilerin kurslara katılmaları konusunda öğütlerde bulundu.

Işık, ziyaretin ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, Yetiştirme ve Destek Kurslarına öğrenciler tarafından ilgi ve katılımın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık şöyle dedi; ?Hafta içi ve hafta sonu okulları ziyaret ederek çocuklarımızı eğitim konusunda motive etmeye çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimiz öğrencilerimiz üzerinde olumlu yönde fayda sağlıyor. İlçemiz genelinde 565 kursumuz açılmış olup, 2923 çocuğumuz kurslarımıza katılmaktadır. Denetim ve ziyaretlerimizde öğrencilerimizin katılımının yüksek olduğunu görmekteyiz. Hafta sonu okula gitmediğimizde okulda yöneticiler işlerinin başında, Öğretmenler kursta, okul başında etkinlik yapan öğrenciler (Egzersiz), yani okul bölgesinde kültür merkezine dönüşmüş hali, bunlar bizim özlediğimiz, istediğimiz faaliyetlerdi. Gençler kendi okullarında kendi öğretmenlerinden istedikleri derslerden ulaşım derdi, ücret olmadan kurs alabiliyorlar.?

Işık, bu kapsamda Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu, Dilek Ortaokulu, Nevval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulunda ziyaret ve incelemelerde bulunduğunu ve diğer okullarda da sürekli denetim ve ziyaretlerin yapılmaya devam edeceğini söyledi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 19.10.2016 10:28:29 639 0

Tarih: 19.10.2016 10:28
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00