Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Kaymakam Murat '

Kaymakam Murat Acar, Saruhanlı'ya Veda Etti

Mardin'in Kızıltepe ilçesine atanan Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, düzenlenen uğurlama programının ardından ilçeden ayrıldı.

Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen uğurlama programına Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek vedalaşan Kaymakam Acar, görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı tüm kurumlara ve Saruhanlı halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ekrem Cıllı da Kaymakam Acar'ın yaklaşık 3,5 yıllık görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetlerine önemli katkılar sunduğunu belirterek, kurumlar arasındaki uyumlu iş birliği dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

Yaklaşık 3,5 yıldır Saruhanlı'da görev yapan Murat Acar, Mardin'in Kızıltepe ilçesine atanmasının ardından düzenlenen uğurlama programı sonrası ilçe protokolü ve vatandaşların iyi dilekleri eşliğinde yeni görev yerine uğurlandı.



https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.06.2026 14:56:00 0
Tarih: 29.06.2026 14:56 Güncelleme: 29.06.2026 15:01
Haberi Sesli Oku