Reklam
Anahtar Kelimeler: 0
Kaymakam Kuyumcuları Uyardı

KUYUMCULARA HIRSIZLIK UYARISI

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde faaliyet gösteren Kuyumcular, işyerlerinde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı uyarıldı.

 

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren kuyumca esnafıyla Asayiş toplantısında bir araya geldi.

 

İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mehmet Tosun ile İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ın da hazır bulunduğu toplantıda hırsızlık olaylarına karşı alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.

 

Kaymakam Otcu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

 

“Kuyumcu esnafımızı kapalı devre güvenlik kamera sistemlerinin kurulu ve faal olması ve işyerlerinin fiziki güvenliği, sağlamlığı konularında uyardık. Ayrıca kendilerine yakın zamanda çevre il ve ilçelerde meydana gelen kuyumcu soygunları hakkında da bilgiler verdik.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Reklam
https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Reklam
Gündem 26.02.2013 17:28:59 0
Reklam
Reklam
Tarih: 26.02.2013 17:28 Güncelleme: 26.02.2013 17:28
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri