Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Kaymakam Kanyılmaz Bilgeli Satranççıları Kabul Etti

Kaymakam Kanyılmaz Bilgeli Satranççıları Kabul Etti

SARUHANLI - Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcularını Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz makamında kabul etti.

SARUHANLI - Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcularını Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz makamında kabul etti.

Geçen ay düzenlenen ve Türkiye´nin en büyük spor organizasyonlarından 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında ilk kez boy göstererek Türkiye Ulusal Satranç Takım havuzuna Saruhanlı´dan bir Sporcu kazandıran ve Manisa ile İzmir İllerinde Düzenlenen Satranç Turnuvalarında birçok oyuncusu dereceye giren Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcuları, Kaymakamı Sayın Erdoğan Kanyılmaz´ı ziyaret etti.

Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcuları başarılarından dolayı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından ödüllendirildiler.

Yapılan ödül töreninde Bilge Satranç Spor Kulübü Merkez Antrenörü Veli Yıldız tarafından Satranç alanında yapılan faaliyetler, Altyapı ve Yetenek seçimleri konularında bilgi alan Kaymakamı Kanyılmaz burada yaptığı açıklamada,  Ülke genelinde yapılan spor organizasyonlarda Saruhanlı İlçesinin ismini en üst sıralara taşıyan ve gayret gösteren tüm sporcuları tebrik ettiğini ve daha çok çalışarak büyük başarılar elde edeceklerinden hiç şüphesi olmadığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ise, Saruhanlı ilçesinde bulunan okullarımızda eğitim gören bu çocuklarımızın Satranç sporunda ilçemizi bir marka haline getirdiğini ifade ederek, ?Çocuklarımızın aldığı başarıların ve yaptıkları işlerin hiç de kolay değil. Zekâ oyunları alanında bu başarıların ayrıca ilçemiz adına gurur vericidir.  Öğrenci ve velilerimiz ile Antrenörlerimizi tebrik ediyorum.? Dedi.

Işık, Bilge Satranç ve Zekâ Oyunları Spor Kulüplerinin halen 40 sporcuyla 4-5-6-7-8 ve 9 yaş grupları ile yoğun olarak çalışmakta olduğunu, eğitim ve yetenek seçimlerine büyük önem vererek çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor