SARUHANLI - Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcularını Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz makamında kabul etti.

Geçen ay düzenlenen ve Türkiye´nin en büyük spor organizasyonlarından 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında ilk kez boy göstererek Türkiye Ulusal Satranç Takım havuzuna Saruhanlı´dan bir Sporcu kazandıran ve Manisa ile İzmir İllerinde Düzenlenen Satranç Turnuvalarında birçok oyuncusu dereceye giren Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcuları, Kaymakamı Sayın Erdoğan Kanyılmaz´ı ziyaret etti.

Bilge Satranç Merkezi Küçük ve Yıldız Satranç Takımı sporcuları başarılarından dolayı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından ödüllendirildiler.

Yapılan ödül töreninde Bilge Satranç Spor Kulübü Merkez Antrenörü Veli Yıldız tarafından Satranç alanında yapılan faaliyetler, Altyapı ve Yetenek seçimleri konularında bilgi alan Kaymakamı Kanyılmaz burada yaptığı açıklamada,  Ülke genelinde yapılan spor organizasyonlarda Saruhanlı İlçesinin ismini en üst sıralara taşıyan ve gayret gösteren tüm sporcuları tebrik ettiğini ve daha çok çalışarak büyük başarılar elde edeceklerinden hiç şüphesi olmadığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ise, Saruhanlı ilçesinde bulunan okullarımızda eğitim gören bu çocuklarımızın Satranç sporunda ilçemizi bir marka haline getirdiğini ifade ederek, ?Çocuklarımızın aldığı başarıların ve yaptıkları işlerin hiç de kolay değil. Zekâ oyunları alanında bu başarıların ayrıca ilçemiz adına gurur vericidir.  Öğrenci ve velilerimiz ile Antrenörlerimizi tebrik ediyorum.? Dedi.

Işık, Bilge Satranç ve Zekâ Oyunları Spor Kulüplerinin halen 40 sporcuyla 4-5-6-7-8 ve 9 yaş grupları ile yoğun olarak çalışmakta olduğunu, eğitim ve yetenek seçimlerine büyük önem vererek çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 19.02.2016 16:43:35 1160 0

Tarih: 19.02.2016 16:43
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00