Saruhanlı İlçesinde 3 gündür kayıp olduğu bildirilen İlköğretim 5. sınıf öğrencisi Doğuş Kayalar’ın (11) Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında olduğu ortaya çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Aydın Yılmaz, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada daha önce de kurumlarına bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan Doğuş Kayalar’ın iki gündür yuvada olduğunu bildirdi.

Çocuğun kayıp olduğundan haberdar olmadıklarını dile getiren Yılmaz şu bilgileri verdi:

“Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürümüz bana geldi, kayıp olduğunu televizyonda ki bir programdan öğrendiği Doğuş Kayalar’ın iki gündür bizde olduğunu ifade etti. Bu çocuk daha önce Savcılık kanalıyla bize gelmişti. Bir süre burada kaldı. Daha sonra biz bu çocuğu ekonomik destek sağlamak şartıyla ailesinin yanına verdik.

Doğuş Kayalar iki gün önce ayağında terlikle Saruhanlı’dan Manisa’ya kadar yürüyerek kurumumuza gelmiş. Görevli arkadaşlarımız çocuğu yuvaya almışlar ve çocuğun burada olduğu bildirmek için annesinin bize verdiği iki adet telefon numarasını aramışlar ancak her iki telefona da ulaşılamamış.

Şu an çocuk bizde bir problem yok. Bugün ya da yarın ailesi gelince çocuğu teslim ederiz. Aile, çocuğun bizde olabileceğini bilebilir, bize sorabilirdi. Biz onları aradık ancak ulaşamadık. Birkaç gün içinde çocuğu alıp evine götürmeyi planlıyorduk.”

- Haber Canlı Yayında Geldi -

Bu arada çocuğun annesi Nazmiye ile üvey babası Erdal Patır, Doğuş’un yuvada olduğu haberini, katıldıkları televizyon programının canlı yayınında öğrendi. Aile, Doğuş’un Manisa’daki Çocuk Yuvasında olduğunu öğrenince Manisa’ya gitmek üzere programdan ayrıldı.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 12.12.2013 18:01:41 1570 0
Tarih: 12.12.2013 18:01 Güncelleme: 12.12.2013 18:01
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri