Tarih: 06.10.2012 16:06

Kask Kullanmayana Ceza Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

EMNİYET’TEN KASK UYARISI

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde koruma başlığı ve kask kullanmadığı tespit edilen motosiklet sürücüleri hakkında cezai işlem uygulanacak.

 

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, gazetecilere yaptığı açıklamada, motosiklet sürücülerinin kask kullanmasını alışkanlık haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Son zamanlarda Saruhanlı’da meydana gelen motosikletlerin karıştığı kazalarının, sürücülerin kask kullanmadığı için ölümle sonuçlandığını ifade eden Balaban şöyle dedi;

 

“Yapılan kontrollerde motosiklet sürücülerinin genellikle genç nüfus olduğu, plakasız ve ehliyetsiz olarak araç kullandıkları görüldü. Bazı vatandaşlarımızın kask kullanmadığı, bazılarının egzozlarını değiştirerek aşırı gürültüye neden olduğu tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü olarak motosiklet kazaları ile geleceğimiz olan gençlerimizin sakat kalmamaları ve hayatlarını kaybetmemeleri öncelikli görevimiz.”

 

Bundan böyle ilçede motosiklet denetimlerini sıklaştıracaklarını dile getiren Balaban, vatandaşların mağdur olmamaları için trafik kural ve işaretlerine uymaları gerektiğini duyurdu.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —