SPOR - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, `Oyuncularımdan memnunum. Şu ana kadar zaman zaman kafamdaki futbolu oynayabiliyoruz. Benim hayal ettiğim futbol zamanla alakalı bir şey. Birazcık buna ihtiyacımız var` şeklinde konuştu.

Kartal: `Benim hayal ettiğim futbol...` fenerbahçe,Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal,Mersin İdmanyurdu

Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu'nun Galatasaray maçını izledik ve çalışmalarımızı yaptık. Oyuncularım verdiğim taktikleri fazlasıyla yerine getirdi. Sahada çok iyi olduğumuz için Mersin İdmanyurdu etkili olamadı. Futbolcularımız son zamanların en hırslı ve inançlı futbolunu oynadılar. 3 puan taraftarlarımıza armağan olsun” dedi.

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Teknik anlamdaki istatistiklerde bütün rakiplerin hemen hemen önünde olduklarını ifade eden Kartal, Ben Ersun hoca veya Aykut hoca ile yarış içerisinde değilim. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için çok çalışıyoruz. Takımın yaş ortalamasına gelince; Emenike, Kuyt dünya kupasından geldiler. Benim oyuncularım iyi mücadele ediyorlar. Oyuncularımdan memnunum. Şu ana kadar zaman zaman kafamdaki futbolu oynayabiliyoruz. Benim hayal ettiğim futbol zamanla alakalı bir şey. Birazcık buna ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

DIEGO'NUN KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Diego Ribas'ın performansını da değerlendiren deneyimli hoca, Geldiği takımlardan izlediğimize göre kaliteli bir oyuncu. Diego'nun oynamasını, katkı sağlamasını bekliyoruz. Zaman zaman katkı sağladı. Ben Türkiye'deki futbol karşısında buraya adapte olabileceğini bekliyorum ve katkı sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Penaltıyı kimin kullanacağı ile ilgili yaşanan tartışmayı da değerlendiren Kartal, Bu takımın penaltıcısı Emre, ikincisi de Kuyt'dır. Penaltıyı Diego attıysa Emre izin verdiği içindir. Soyunma odasında bununla ilgili bir şey konuşmadık” dedi.

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ifade ederek, "Galatasaray maçındaki performansımıza göre bu maçta istediğimiz oyun olmadı. 70. dakikadan sonra atak oynamaya başladık. Onda da istediğimiz şeyleri yapamadık. İyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Arkadaşlarımızdan daha üstün bir performans bekliyordum. Bir haftadan beri buradan kamptayız. Sıkılmış olabilirler, ligin son haftaları olması sebebiyle performans düşüklüğü olabilir. İkinci yarı son 10-15 dakika iyi bir futbol oynadık” dedi.

HAKEMLER BASKI ALTINDALAR
Hakem kararları ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Çalımbay, Ben maçtan önce yaptığım açıklamada Anadolu takımlarının mağdur edildiğini söyledim. Hakemlerin büyük maçlarda etki altında kaldığını söyledim. Galatasaray maçında yediğimiz golde hakem benim oyuncuma kart gösterdi. Benim söylemek istediğim hakemler baskı altında kalıyor. Taraftarlar baskı olarak çok iyiler. Düne kadar bize çok hatalar yapıldı ama hiç gündeme gelmiyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a hata yapıldığı zaman baskı oluyor” diye konuştu.
Çalımbay ayrıca, Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçta Veli Kavlak'ın kırmızı kartı iptal ettirmesinin de çok doğru bir davranış olduğunu söyledi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLE ÜST ÜSTE OYNAYAN TAKIM HATIRLAMIYORUM”
Fenerbahçe'nin kendilerine pozisyon verdiğini ancak değerlendiremediklerini de dile getiren tecrübeli teknik adam, Arkadaşlarımız tam kapasitelerinde oynayamadılar. Hücum oyuncularımız özellikle ilk yarıda etkisiz kaldı. Galatasaray maçında çok iyiydik. Kupanın fikstüründen dolayı bir hafta İstanbul'da kaldık. Fikstür azizliğimiz var. Futbolculuk hayatımda dahi Galatasaray ve Fenerbahçe ile üst üste deplasmanda oynayan bir Anadolu takımı hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.



Çınarobaspor Hakan Hangül'ü transfer etti

Saruhanlı Belediyespor'da kaptan Batuhan yuvada kaldı

Paşaköy FK Nazmican Başkara ve Eren Eslik'i transfer etti

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Güreş Şampiyonası Kula'da başladı

Soma’da orman yangınıyla mücadele devam ediyor

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Manisa 1.Amatör Lig 27 Eylül'de başlıyor

15 yıl hapis cezasıyla aranıyordu jandarma yakaladı

Yunusemre’de market ve fırınlara denetim

Alaşehir yangını kontrol altına alındı

İzmir'de 540 gram olarak dünyaya gelen bebek, hayata tutundu

Soma ve Alaşehir yangınlarıyla mücadele devam ediyor

Milli Takım doktorunun rezidansta sır ölümü: Serum detayı dikkat çekti!

Evlat vahşeti kan dondurdu! Profesör babasını katletti, bidonla çöplüğe attı

Salihli'de takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Manisa'daki ambulans kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.12.2014 11:44:04 791 0

Tarih: 28.12.2014 11:44 Güncelleme: 28.12.2014 11:44
Haberi Sesli Oku
12.08.2025 15:17:00