DEMİRCİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesinde bin 500 metrelik eski içme suyu isale hattını yenileme çalışmasına başladı. Mahalle Muhtarı Osman Altun’da, MASKİ’nin yaşadıkları sıkıntılar ile hemen ilgilendiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bin 88 mahallenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesinde bin 500 metrelik içme suyu isale hattındaki yenileme çalışmasına da başlandı. Eski hatta meydana gelen arızalar sebebiyle gerçekleştirilen yeni çalışma ile Kargınışıklar’ın altyapı sorunu son bulacak.

“Sağlıklı ve kesintisiz suya kavuştuk”

Mahalle Muhtarı Mehmet Osman Altun, “Çalışmalardan memnunuz. Eski hattımız artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. Zaman zaman sıkıntılar yaşıyorduk. Çok şükür şuan yürütülen çalışmalar ile sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.



Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 4.01.2023 10:00:00 1071 0
Tarih: 04.01.2023 10:00 Güncelleme: 04.01.2023 10:00
Haberi Sesli Oku