MANİSA - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin hafta sonu düzenleyeceği Çocuk Şenliklerine katılmak üzere Manisa’ya gelen kardeş ülke Azerbaycan'ın Aysel Halk Dansları Grubu üyelerini misafir etti.

Kardeş ülke Azerbaycan'ın Bakü şehrinde faaliyet gösteren ve uluslararası festivallerde de sahne alan Aysel Halk Dansları Grubunun üyeleri, Şehzadeler Belediyesi’nin hafta sonu düzenleyeceği Çocuk Şenliklerine katılmak üzere Şehzadeler Belediyesi’nin misafiri olarak Manisa'ya geldi. 27 kişilik grubun üyeleri, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu ile birlikte Başkan Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi’nde evinizde sizleri misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Biz iki devlet bir milletin vücut bulmuş haliyiz. Azerbaycan’da kardeşlerimizin ayağına diken batsa bizim burada canımız yanar. Biz böyle görüyoruz. O yüzden de can Azerbaycan’dan kardeşlerimizi Şehzadelerimizde , ülkemizde misafir etmek bizi ayrıca mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise misafirperverlikleri için Başkan Çelik’e teşekkür ederek “Grubumuzu Manisa’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız kültürümüzü Manisa’mızdaki insanlarımıza tanıtmak, kaynaşmak ve gelecek nesillere bunu aktarmak. Aysel Halk Dansları Grubumuz gösterilerini hemşehrilerimiz için sergileyecekler. Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından misafirlere şehrin tarihi ve kültürel yerleri de gezdirildi. Başkan Hoşgül, Başkan Yardımcısı Azer Hangül, Kültür İşlerinden Alik Aliyev ve Kadın Kollarından Özlem Hoşgül'ün eşilik ettiği gezilerde misafirler keyifli vakit geçirdi. Kardeş ülkeden gelen grup üyeleri, Başkan Çelik’e teşekkür ettiler.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 22.05.2022 14:05:00 588 0

Tarih: 22.05.2022 14:05
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00