Anahtar Kelimeler: 0

KARDEŞ ŞEHİRDEN ZİYARETÇİ GELDİ

 

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 4 yıl önce kardeş şehir anlaşması imzaladıkları Kosava’nın Vushtrri kentinden gelen Kadrus Mulaka’yı makamında kabul etti.

 

Başkan Yaralı, Saruhanlı’da yaşayan akrabası Esat Yaşayan’ı ziyaret etmek için ilçeye gelen Kosavalı Kadrus Mulaka’yı makamında ağırladı.

 

Vushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaka’nın amcasının oğlu olduğu öğrenilen Kadrus Mulaka, ziyarette Belediye Başkanı Yaralı’ya mevkidaşının selamını iletti.

 

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada Kosava’nın Vushtrri kenti ile 4 yıl önce “Kardeş şehir” anlaşması imzaladıklarını, bu kapsamdaki ziyaret ve görüşmelerinin devam ettiğini dile getirdi.

 

Kosava’nın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Başkan Yaralı, “İki kent arasında kardeşlik ilişkileri her yıl güçlenerek devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Vushtrri Belediye Başkanı ve ekibi ilçemize bir ziyaret gerçekleştirmişti. Biz de gelecek yıl Vushtrri’ye bir gezi düzenlemeyi planlıyoruz. Dostluk ve kardeşlik bağlarımızı pekiştireceğiz” dedi.

 

Başkan Yaralı, konuşmasının ardından Kosavalı misafirine ilçede yetişen ürünlerin yer aldığı hediye sepeti verdi. Yaralı ayrıca, kendisine selam gönderen mevkidaşına selam da gönderdi.

 

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Recep Çımat ve Cevdet Aydın da hazır bulundu.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.12.2012 17:05:30 0
Tarih: 14.12.2012 17:05 Güncelleme: 14.12.2012 17:05
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri