Anahtar Kelimeler: 0

KARDEŞ OKULDAN KARDEŞ KURUMA ZİYARET

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesine bağlı Adiloba Köyü İlköğretim Okulu, Manisa Valiliği tarafından uygulamaya konulan “Kardeş Okul Kardeş Kurum” projesi kapsamında kardeş kurum anlaşması yaptığı Saruhanlı Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Mehmet Işık, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Doğru, Okulun Türkçe Öğretmeni Seyhan Avaz ve Okul öğrenci temsilcisi Rabia Yıldırım ile birlikte Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur’u ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Işık, burada yaptığı konuşmada Manisa Valiliği’nce 2 Ocak’ta başlatılan “Kardeş Okul Kardeş Kurum” projesi kapsamında Saruhanlı Ziraat Odası ile Adiloba Köyü İlköğretim Okulu arasında protokol anlaşması yapıldığını hatırlattı.

 

Okul yönetimi olarak kardeş kurum ile aralarındaki kardeşlik bağını geliştirmek için Ziraat Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Işık,

 

“Bu projeyle okulların eğitim kalitesi yükselecek, okulların ve öğrencilerin bir takım maddi ihtiyaçlarının karşılanması sağlanacak. İlimizde sevgi, saygı, birlik ve beraberlik, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişecek. Bu projenin içinde yer alan bizler de bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Ziraat Odası Başkanı Okur ise, kurum olarak eğitime geçmişten beri her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

 

Türkiye’nin eğitimli insanlara ihtiyaç duyduğunu, çiftçinin, üreticinin bile tahsilli kişilerden olmasını arzu ettiklerini anlatan Okur, bu kapsamda uygulanan projenin içinde yer almaktan memnun olduklarını söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 24.02.2012 18:47:17 738 0
Tarih: 24.02.2012 18:47 Güncelleme: 24.02.2012 18:47
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri