Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Kardeş Kuruma Teşekkür Belgesi

Kardeş Kuruma Teşekkür Belgesi

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde uygulanan "Kardeş Okul, Kardeş Kurum" projesi kapsamında İlçede faaliyet gösteren Pagmat A.Ş Üzüm İşletmesine "Teşekkür Belgesi" verildi.

KARDEŞ KURUMA TEŞEKKÜR BELGESİ

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde uygulanan “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” projesi kapsamında İlçede faaliyet gösteren Pagmat A.Ş Üzüm İşletmesine “Teşekkür Belgesi” verildi.

 

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Kadri Gülsoy, Pagmat Üzüm İşletmesi sahibi Mahmut Şentürk’ü işyerinde ziyaret etti.

 

Gülsoy, Azimli köyü İlkokulu’nun kardeş kurumu olan ve okula maddi destekte bulunan Pagmat Üzüm İşletmesi adına işyeri sahibi Mahmut Şentürk’e teşekkür belgesi verdi.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Gülsoy, “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” projesinin geçen yıl Ocak ayında Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatıldığını anımsattı.

 

“Çocuklarımız geleceğimiz, geleceğimiz çocuklarımız” sloganı ile başlatılan proje kapsamında il genelinde 221 okul ile kurum arasında kardeşlik bağı kurulduğunu ifade eden Gülsoy şöyle dedi:

 

“221 okul ve kurum arasında tesis edilen kardeşlik bağı ile kardeş kurumlar tarafından kardeş okullara bir milyon beş yüz üç bin lira maddi değer içeren yardım yapıldı. Bu proje ile okulların fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin ötesinde gönüller arasında köprüler kurulması da sağlandı.”

 

Gülsoy, bu vesile ile eğitime katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor