SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında polis, jandarma, itfaiye aracı, kurtarıcı, midibüsler ve Manisa'dan gelen Atam Motosiklet Kulübü üyeleri motorlarıyla katılarak araç konvoyu düzenlendi.

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlikte, Belediye binası önünde toplanan araçlar, trafik aracının nezaretinde hareket etti.

Vatandaşın dikkatini çekmek ve trafik kurallarının önemini hissettirmek amacıyla yapılan uygulamada bütün araçlar siren ve korna çalarak ilçe merkezinde dolaşarak tekrar çarşıya geldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Necip Torun etkinliğin ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kurallarının insanlar için önemli olduğuna vurgu yaparak trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısının azalması için tüm vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet etti.

Ayrıca program kapsamında, okullarda öğrencilere trafik kuralları ile ilgili uyarıcı afiş ve broşür dağıtıldı.atılarak araç konvoyu düzenlendi.

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlikte, Belediye binası önünde toplanan araçlar, trafik aracının nezaretinde hareket etti.

Vatandaşın dikkatini çekmek ve trafik kurallarının önemini hissettirmek amacıyla yapılan uygulamada bütün araçlar siren ve korna çalarak ilçe merkezinde dolaşarak tekrar çarşıya geldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Necip Torun etkinliğin ardından AA Muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kurallarının insanlar için önemli olduğuna vurgu yaparak trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısının azalması için tüm vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet etti.

Ayrıca program kapsamında, okullarda öğrencilere trafik kuralları ile ilgili uyarıcı afiş ve broşür dağıtıldı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.05.2015 18:26:50 1456 0

Tarih: 05.05.2015 18:26
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00