Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

Karaköse´den Gece Mesaisi

Karaköse´den Gece Mesaisi

SARUHANLI/SARIÇAM - Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı MASKİ Koordinatörü Erdinç Karaköse, mesai içinde makamında halkın sorunlarını dileyip çözüm yolları ararken, mesai dışında da akşamları mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle muhtarlarının v

SARUHANLI/SARIÇAM - Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı MASKİ Koordinatörü Erdinç Karaköse, mesai içinde makamında halkın sorunlarını dileyip çözüm yolları ararken, mesai dışında da akşamları mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle muhtarlarının ve vatandaşların sorunlarını dinliyor.

MASKİ Koordinatörü Karaköse, dün akşam Adiloba, Paşaköy ve Sarıçam Mahallelerine ziyaret ederek buralarda muhtarlardan sorunlarını dinleyip not alarak çözüm bulacaklarını söyledi. Karaköse, mahalle sakinleriyle de görüşerek onlarında sorunlarını dinledi. Amaçlarının sorunları mahallinde görüp, vatandaşlardan dinlemek olduğunu ifade eden Karaköse, ?Saruhanlı MASKİ olarak tüm ekip ve ekipmanımızla vatandaşlarımızın emrindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını mahallelerimize gelerek buralarda not alıp kısa süre içinde gideriyoruz.? Dedi.

Karaköse´nin ziyaretlerine MHP İlçe Başkanı Mustafa Güvenç ve partililerde eşlik etti. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor