MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca Mahallesinde 7 bin 700 metre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. 30 bin metrekarelik üstyapı işinde ise sona yaklaşıldı. Mahalle Muhtarı Yaşar Canyar ve mahalle sakinlerini yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde büyük altyapı dönüşümüne devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca Mahallesinde 7 bin 700 metrelik altyapı işi tamamlanırken, 30 bin metrekarelik üstyapı çalışmasında sona yaklaşıldı. Mahalle Muhtarı Yaşar Canyar ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Karakoca Mahalle Muhtarı Yaşar Canyar, “Köyümüzde eskiden içme suyumuz yetersizdi. 2 yıl önce MASKİ Turgutalp Mahallesinden hat döşenerek mahallemize içme suyu ulaştırıldı. 2021 senesinde altyapımız da yapıldı. Abone bağlantıları da bitti. Üstyapı işi de artık bitmek üzere. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Daha fazla ne diyeyim bilemiyorum. Manisa, Büyükşehir olmasaydı bu hizmetlerin hiçbiri de olmazdı.”

Mahalle sakini Nezih Ulucan, “2018’de Karakoca’ya yerleştim. Özellikle ilk geldiğimde sıkıntılar vardı. Su ve altyapı sorunumuz halloldu. Parke taşları döşeniyor. Gayet güzel oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Mahalle sakini Meryem İşlek, “Altyapımız güzel oldu. Belediyeye teşekkür ediyoruz. Güzel oldu.”

Mahalle sakini Ramazan Taş, “Eskiyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Altyapımız var, suyumuz geldi.”

Mahalle sakini Murat İşlek, “Altyapıdan memnunuz. Eskiden yollarımız çamur oluyordu. Şimdi güzel oldu. Belediye Başkanımızdan memnunuz.”

Mahalle sakini Cemil Sarıkaya, “Şimdi güzel oldu köyümüz. Biraz zahmet çektik. Altyapı yapıldı, taşlar döşendi. Suyumuz geldi.”



Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.04.2022 14:30:00 1193 0
Tarih: 17.04.2022 14:30 Güncelleme: 17.04.2022 14:30
Haberi Sesli Oku