Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Karaağaçlı´ya 10 bin m² parke taşı döşenecek

Karaağaçlı´ya 10 bin m² parke taşı döşenecek

ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karaağaçlı Mahallesinde parke taşı döşeme çalışması başlattı.

ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karaağaçlı Mahallesinde parke taşı döşeme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile bu yıl mahallede ihtiyaç duyulan sokaklara 10 bin m² parke taşı döşemesi yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi Karaağaçlı Mahallesinde 10 bin m² parke taşı ve 2 bin metre bordür döşeme çalışması başlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Karaağaçlı Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan incelemeler esnasında Başkan Çelik´ e Belediye Meclis Üyesi Burhan Aydemir ve Fen İşleri Müdür Halit Ocaksev eşlik etti. Karaağaçlı Mahallesinde vatandaşları tozdan ve kirden kurtarmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Çelik ?Şehzadeler Belediyesi olarak Karaağaçlı Mahallemizde belediye hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Karaağaçlı Mahallemizde bozulan yollarımızda park taşı döşeme işlemi yapıyoruz. Mahallemizde 10 bin m² parke taşı 2 bin metre bordür döşeme çalışmamız şuan devam ediyor. Vatandaşlarımız daha rahat etsinler diye daha önce toz ve toprak olan yollarımıza kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızı tozdan ve pislikten kurtarıyoruz. Yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Karaağaçlı Mahallemizde yapmış olduğumuz tüm hizmetlerimizin mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor