SARUHANLI - Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam’ın Karaağaçlı Mahallesi’nde yaptırdığı 8 derslikli Karaağaçlı Teleset İlkokulu’nun resmi açılışı törenle yapıldı. Törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, okulu yaptıran hayırsever iş adamı Murat Çam ve okulun sonradan ortaya çıkan eksikliklerini gideren diğer hayırseverlere teşekkür ederek “Şehzadeler Belediyesi olarak biz de bugüne kadar okulumuz için 200 bin TL civarında harcama yaptık. Şehzadelerimize hayırlı olsun” dedi.

Şehzadelerin Karaağaçlı Mahallesi’ne Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam tarafından yaptırılan 8 derslikli Karaağaçlı Teleset İlkokulu törenle açıldı. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayırsever iş adamı Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve okulun daha sonradan ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılayan diğer hayırsever iş adamları katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü  Süleyman Afacan okul hakkında bilgi verdi. 8 derslikli okulda 115 öğrencinin olduğunu kaydeden Afacan okulun yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti. 

“TELESET’İN EĞİTİME DESTEKLERİ DEVAM EDECEK”

Daha sonra kürsüye davet edilen Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam duygularını dile getirerek,  okulun yapımında katkıları olan merhum ortakları Talat Zurnacı ile Rıdvan Aydın’a teşekkür etti. Teleset olarak eğitime destek vermekten son derece mutlu olduklarını kaydeden Çam eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi.

“OKULUMUZ İÇİN 200 BİN TL CİVARINDA HARCAMA YAPTIK”

Törende daha sonra konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik okulun yapın süreci hakkında bilgi vererek okulun yapımına katkı sunan iş adamlarına teşekkür etti. Başkan Çelik şöyle dedi; “ 8 Haziran 2018 tarihinde temelini attığımız Karaağaçlı Teleset İlkokulu’na bugüne kadar belediye olarak desteklerimizi esirgemedik. Fen işleri, imar proje, harita ve park bahçe birimlerimiz bu güne kadar şu işlemleri gerçekleştirmiştir. Okulun tüm projelerini hazırladık. Zemin etüdünü yaptık. Temel kazma ve tüm hafriyat işlerini yaptık. Okul bahçesine 1150 m2 parke taş döşemesi yaptık. Ağaç dikimi ve canlı çalı dikimi yaptık. Okul bahçesinin genişletilmesini yaptık. Bugüne kadar okulumuz için 200 bin TL civarında harcama yaptık.”

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur ise aynı zamanda kendi mahallesi de olan Karaağaçlı mahallesine kazandırılan okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek AK Parti hükümeti döneminde Manisa’da yapılan eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise okulun yapımında emeği olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam ile birlikte okulun sonradan ortaya çıkan diğer eksikliklerinin tamamlanmasına katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür etti. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de emeği geçenlere teşekkür ederek,  son dönemde hayata geçirilen eğitim yatırımlarında hayırsever katkılarının büyük yer tutmasının sevindirici olduğunu ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından hayırsever iş adamı Teleset Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Murat Çam ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Konuşmaların ardından okulun açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri daha sonra okulu gezdi ve sınıfları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.



İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, SARUHANLI DEVRİYESİNDE

CHP’li vekillerden Manisa çıkarması

Göztepe’den Juan hamlesi

Ege Üniversitesinde kontenjanların yüzde 100’ü doldu

Zirveye ‘İzmir Ekonomi’ imzası

Karşıyaka Basketbol’dan kısa forvet takviyesi

Motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti

Restoran sahibi müşteriyi vurdu: 1 ölü

İnşaatta korku dolu anlar: Konteynerin üstünde ceset bulundu

İzmir'de kazada hayatını kaybeden çift Manisa'da toprağa verildi

Uzmanı uyardı: 'Tatil dönüşü sendromuna' dikkat

Manisa'da korsan taşımacılığa denetim

Manisalı Fotoğrafçılar Menemen’den ödülle döndü

Kuyumcularda seçim heyecanı

Manisa'da Yörük kültürü şenlikle yaşatılıyor

Gençliğinde dokudu şimdi duvarlara çiziyor

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 16.10.2021 12:47:00 739 0

Tarih: 16.10.2021 12:47 Güncelleme: 16.10.2021 12:47
Haberi Sesli Oku
26.08.2025 12:22:00