CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, belediye başkanı seçilmesi halinde makam odası kapısının herkese sonuna kadar açık olacağını ifade etti.

Ekici, İlçeye bağlı Paşaköy beldesini ziyaret ederek,  30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Beldedeki işyerlerini dolaşan Ekici, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekici, burada yaptığı konuşmada CHP’nin Saruhanlı’da bu seçimi kazanmaya en yakın parti olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Biz, herkesin rahatlıkla yanına girip çıkabileceği, dertlerini rahatlıkla anlatabileceği ve randevu sistemi ile değil istediği zaman gelip görüşülebilecek bir belediye başkanı anlayışını ortaya koyacağız. Bu yüzden aday olduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ilçemizde her vatandaşımızı, mazbatamızı aldıktan yarım saat sonra çay içmeye bekleriz. Kapımız herkese sonuna kadar açık olacak.

CHP’nin bu dönem şansı çok yüksek, Sosyal demokrat anlayışı belediyecilikte çok önemlidir. Ülkemizde sosyal demokrat anlayışı ile hizmet eden belediyeler en başarılı belediye seçiliyor. Saruhanlı’da da böyle bir anlayışı ortaya koyacağız. Ben 10 yıldır siyasetin, 20 yıl da hekimlik mesleğim nedeniyle toplumun içinde yer alıyorum. Bu bakımdan ilçemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti yapacağımıza inanıyorum.”

Ekici’nin Paşaköy ziyaretinde CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, İlçe Başkanı Mümin Ulutürk, İl Genel Meclisi üyesi Şaban Bitirgeç de yer aldı.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.11.2013 17:11:07 672 0
Tarih: 28.11.2013 17:11 Güncelleme: 28.11.2013 17:11
Haberi Sesli Oku