Anahtar Kelimeler: Kamyon Şoförü Kamyonun Altında Verdi

SARUHANLI - Kula’da, mola için durduğu bir akaryakıt istasyonunda aracından inen kamyon şoförü, el frenini çekmeyi unuttuğu kamyonun altında kalıp yaşamını yitirdi. Kaza anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Kula ilçesinde küçük sanayi sitesi yakınındaki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen kazada, İzmir'den 10 VY 945 plakalı kamyon ile Ankara yönüne giden 27 yaşındaki Sedat Tosun, bir akaryakıt istasyonunda mola verdi. Kamyonu park eden Tosun, yanındaki kardeşi ile birlikte indi. Bu sırada iddiaya göre, el frenini çekmeyi unuttuğu kamyon, eğimli alanda hareket etmeye başladı. Tosun'u altına alan kamyon, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra akaryakıt istasyonunun bahçe duvarına çarparak durdu. El frenini çekmeyi unutan kamyon şoförü, tekerleğin altında kalarak can verdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILMADI

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kamyon şoförü Tosun, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tosun, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

El frenini çekmeyi unutan kamyon şoförü, tekerleğin altında kalarak can verdi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Tosun'un, park edip, inerek önünden geçtiği kamyonun, eğimli alanda hareket etmesi sonucu altında kalıp, yaşamını yitirdiği anlar görülüyor. Yanında bulunan kardeşinin ise sağ kapıdan inmiş olması nedeniyle kurtulduğu belirlendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 5.08.2020 11:31:00 9243 0

Tarih: 05.08.2020 11:31

Haberi Sesli Oku

Trafik Kazası

Trafik Kazası Haberleri