GÜNDEM - Aydın´da 17 yaşındaki Aylin Kütükçü´nün doğuştan rahatsız olan kalbi yerine takılan yapay kalp vücuduna uyum sağlamayınca hayatı kabusa döndü.

Ameliyat masraflarını ödeyecek durumlarının olmadığını söyleyen anne Sebahat Kütükçü, hayırseverlerden yardım istedi. Kızının en son 8 ay önce kalp krizi geçirdiği söyleyen Sebahat Kütükçü, "Diken üstünde yaşıyoruz. Geçen sene takılan yapay kalp uyum sağlamadı, her an kalp krizi geçirecek korkusu yaşamak çok zor. Kızıma bir şey olacak diye korkuyorum. İstanbul´da bir hastanede uyumlu bir kalp bulundu ancak 5 bin lira ameliyat masrafı var ve bunu karşılayacak maddi durumumuz yok. Hayırseverlerden ve yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

´3 KARDEŞTEN BİRİ ENGELLİ, BİRİ KALP HASTASI´
Çocuklarından birinin engelli olduğunu söyleyen anne Kütükçü "Eşimden ayrıyım. 3 çocuğumla birlikte yaşam mücadelesi veriyoruz. Aylin kalbinde 4 delikle 6 aylık iken dünyaya geldi. Bu yaşına kadar iki kez kalp krizi geçirerek 8 defa anjiyo, 2 kez de bypass ameliyatı yapıldı ve kalp kapakçığı değiştirilerek kalbine stent takıldı. Ameliyatlar sonunda kalp yetmezliği meydana geldi. Maddi durumumuz el vermediği için geçen sene toplanan yardımlarla yapay kalp takıldı ancak çok geçmeden sevincimiz kursağımızda kaldı. Yeni takılan yapay kalbin Aylin´in vücuduna uyum sağlamadığını 8 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucunda öğrendik. Şimdi kızıma bir şey olur diye çok korkuyorum, diken üstünde yaşıyoruz" dedi.

´KALBİM YETMEZ KORKUSUYLA EVDEN ÇIKAMIYORUM´
Her saniye ölüm tehdidi altında yaşamanın çok zor olduğunu söyleyen 17 yaşındaki Aylin de, "Hayatım hastane ile ev arasında geçti. Şu an dışarı çıkmak bile benim için çok tehlikeli. Annem bir an olsun yanımdan ayrılmıyor. Ben de herkes gibi yaşamak istiyorum ama kalbim buna müsaade etmiyor" diye konuştu.



Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.09.2015 09:49:59 565 0

Tarih: 01.09.2015 09:49 Güncelleme: 01.09.2015 09:49
Haberi Sesli Oku
7.09.2025 17:26:00