MANİSA - Türkiye´nin en çok satan yazarlarından biri olan ve şiirle başladığı edebiyat yolculuğuna romanlarla devam eden şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Söyleşi ve İmza Gecesinde Manisalılarla buluştu. Gece boyunca sevilen şiirlerini seslendiren Tazeoğlu, geceye katılan misafirlere zaman zaman duygu dolu anlar yaşattı. 
Türkiye´nin yakından tanıdığı ve çok sevilen yazarları arasında yer alan Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu Söyleşi Gecesinde Manisalılar ile buluştu.
Kendine has yorumu ve tarzı ile Kültür Sitesinde sahneye çıkan Şair Yazar Kahraman Tazeoğlu, kitaplarına konu olan hayat hikayelerini anlattı. Birçok kitabından alıntılarla geceye katılan vatandaşlara kimi zaman keyifli kimi zaman duygulu anlar yaşatan Tazeoğlu, seslendirdiği şiirlerle geceye katılanları adeta büyüledi. Tazeoğlu´nun seslendirdiği şiirler esnasında salonu dolduran vatandaşlar, cep telefonu kameralarının ışıklarını açarak Tazeoğluna eşlik etti.
Yaklaşık iki saat süreyle sahneden kalan Tazeoğlu´na AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik çeşitli hediyeler takdim etti.
Programın ardından açılan stantta kitapseverlerin kitaplarını imzalayan Tazeoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen Söyleşi Gecesine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Mehmet Kavas, Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 5.11.2017 11:10:21 637 0
Tarih: 05.11.2017 11:10 Güncelleme: 05.11.2017 11:10
Haberi Sesli Oku