Anahtar Kelimeler: KAHEV' geldi Yılın Sivil Toplum Kuruluşu"

SARUHANLI - Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri İstanbul'da sahiplerini buldu. KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ödülüne değer görüldü. KAHEV’den "Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu” ödülünü almak için sahneye KAHEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Canan Topcu ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Melahat Akgün, Dr. Burcu Akdağ Özkök, Dr. Gökçe Haspolat davet edildi. Başkan Yardımcısı Topcu, “ Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Biz 3 bini aşkın öğrenciye burs veren kadın tıp ve diş hekimlerinden oluşan bir vakıfız. Okullara kütüphane ve laboratuvar destekleri sağlıyoruz. Şuan da aktif 1200 öğrenciye burs veriyoruz. Sadece burs vermiyoruz okullara kütüphaneler, laboratuvarlar, özel eğitim sınıfları yaptırıyoruz. En son ‘KAHEV Kodluyor’ projemiz ile 17 ilde 17 robotik kodlama laboratuvarı yaptırdık.” dedi.
Bu yıl 4'üncü kez gerçekleşen "Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri" düzenlenen özel gecede sahiplerine verildi. İstanbul’da gerçekleştirilen büyük bir organizasyonla "İki Devlet Tek Millet" bilinci bir kez daha gözler önüne serildi.
“KAHEV” Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Melahat Akgün,  “Karabağ zaferimizin 1.yıl dönümünde bu ödülü almamız bizim için ayrı bir onur oldu.”
KAHEV yönetim kurulu üyesi olan Dr. Melahat Akgün,  özellikle böyle bir ödüle layık görüldükleri bu senede Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin 1.yıldönümüne denk gelmesi ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Akgün sözlerine şöyle devam etti: “ Bu güzel gece de bizi tercih ettiğiniz için onurlu ve gururluyuz. Bu güzel sunucularımıza çok teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”
Özel gecede, Azerbaycan'ın Karabağ zaferi de kutlandı.
Türkiye-Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü'nce düzenlenen program, iki ülkenin kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi, birlik ve beraberliğini tüm dünyaya göstermeyi amaçlıyor.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2021 00:20:00 1285 0
Tarih: 19.11.2021 00:20 Güncelleme: 19.11.2021 00:20
Haberi Sesli Oku