Anahtar Kelimeler: KAHEV' geldi Yılın Sivil Toplum Kuruluşu"

SARUHANLI - Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri İstanbul'da sahiplerini buldu. KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu ödülüne değer görüldü. KAHEV’den "Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu” ödülünü almak için sahneye KAHEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Canan Topcu ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Melahat Akgün, Dr. Burcu Akdağ Özkök, Dr. Gökçe Haspolat davet edildi. Başkan Yardımcısı Topcu, “ Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Biz 3 bini aşkın öğrenciye burs veren kadın tıp ve diş hekimlerinden oluşan bir vakıfız. Okullara kütüphane ve laboratuvar destekleri sağlıyoruz. Şuan da aktif 1200 öğrenciye burs veriyoruz. Sadece burs vermiyoruz okullara kütüphaneler, laboratuvarlar, özel eğitim sınıfları yaptırıyoruz. En son ‘KAHEV Kodluyor’ projemiz ile 17 ilde 17 robotik kodlama laboratuvarı yaptırdık.” dedi.
Bu yıl 4'üncü kez gerçekleşen "Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri" düzenlenen özel gecede sahiplerine verildi. İstanbul’da gerçekleştirilen büyük bir organizasyonla "İki Devlet Tek Millet" bilinci bir kez daha gözler önüne serildi.
“KAHEV” Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Melahat Akgün,  “Karabağ zaferimizin 1.yıl dönümünde bu ödülü almamız bizim için ayrı bir onur oldu.”
KAHEV yönetim kurulu üyesi olan Dr. Melahat Akgün,  özellikle böyle bir ödüle layık görüldükleri bu senede Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin 1.yıldönümüne denk gelmesi ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Akgün sözlerine şöyle devam etti: “ Bu güzel gece de bizi tercih ettiğiniz için onurlu ve gururluyuz. Bu güzel sunucularımıza çok teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”
Özel gecede, Azerbaycan'ın Karabağ zaferi de kutlandı.
Türkiye-Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü'nce düzenlenen program, iki ülkenin kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi, birlik ve beraberliğini tüm dünyaya göstermeyi amaçlıyor.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2021 00:20:00 1098 0

Tarih: 19.11.2021 00:20
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00