SARUHANLI - Turgutlu Belediyesinin ev kadınlarına yönelik hayata geçirdiği El Emeği Halk Pazarında el emeği ürünlerini satmak isteyen kadınlar için müracaatlar devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi tarafından Orta Park’ta kurulan El Emeği Halk Pazarında kadınlar, evlerinde ürettikleri el emeği ürünlerinin satışını yapmaya devam ediyor. Gıda ürünü hariç el emeği ürünlerinin satıldığı pazar haftanın 6 günü faaliyetlerini sürdürüyor.

El Emeği Halk Pazarı, pandemi sebebiyle uygulanan kurallar gereğince 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. İçerisinde on adet satış kabini bulunan pazar, haftalık olarak el emeği ürünlerinin satışını yapmak isteyen kadınlara ücretsiz olarak tahsis ediliyor. El Emeği Halk Pazarına müracaatlar ise Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası Zemin katında yer alan Evrak Kayıt bölümünden yapılıyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlamaları ve kadınlar için çalışma ortamı oluşturabilmek adına Başkanımız Çetin Akın’ın girişimleriyle kurulan El Emeği Halk Pazarımız aracılığıyla kadınlara vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evde el işi yapan kadınların ortaya koydukları emeğin karşılığını aldıklarını görmek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Binbir emekle, el işçiliğinin en güzel örneklerini vatandaşlarımızla buluşturmak isteyen üretici kadınlarımızı pazarımızda satış yapmaları için müracaatta bulunmaya davet ediyorum” dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 5.06.2021 11:47:00 737 0

Tarih: 05.06.2021 11:47
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00