MANİSA´da eşinden boşandıktan sonra tek başına hayat mücadelesi veren 42 yaşındaki Serap Mercan, motosiklet tutkusunu iş hayatıyla birleştirdi.

Biri üniversiteli iki çocuğuna bakabilmek için bir dürümcüde motosikletli servis elemanı olarak çalışan Mercan, işini severek yaptığını söyledi. Şehzadeler ilçesindeki bir dürümcüde çalışan Serap Mercan, motosikletli servis elemanı olarak görev yapıyor. 10 yıl önce eşinden boşanan Mercan, evin kirasını ödemek ve çocuklarına bakabilmek için çalışmaya başladığını anlattı. Motosiklet kullanmayı sevmesinin iş tercihinde etkili olduğunu belirten Mercan, 2 yıldır servis elemanı olarak çalıştığını ve işini severek yaptığını söyledi.

"ŞAŞIRAN DA VAR YADIRGAYAN DA"

İşini sadece erkeklere özgü bir iş olarak düşünmediğini belirten Mercan, "Güzel ve keyifli bir iş. İşimi çok seviyorum. Zaten motosikleti sevdiğimden ve tutkumdan dolayı böyle bir işte çalışmayı düşündüm. Çocukluktan beri içimde olan motosiklet tutkusunu işimle birleştirdim. Sipariş veren müşterilerim beni karşısında görünce şaşırıyor. Sürekli gittiğim yerler artık alıştı. Özellikle ilk defa gittiğim yerlerde beni görünce ´İlk defa kadın paketçi gördük´ diyorlar. Ben de espri yaparak, ´Öyle mi bende ilk defa görüyorum´ diyorum. Şaşıran olduğu kadar, yaptığım işi yadırgayan insanlar da var. Elimden geldiğince işime devam edeceğim. Her işin kendine göre zorlukları var. Bu işin de kışın soğuk havalarda zorluğu var ama düzgün giyindikten sonra sıkıntı olmuyor" dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 31.12.2016 12:54:49 661 0

Tarih: 31.12.2016 12:54
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00